Börja från början

Ibland kan arbetet med att ta fram en webbplats vara första gången du behöver formulera vad du står för. I så fall kan jag tillsammans med dig ringa in en berättelse som gör dig tydlig och i bästa fall unik, och som dina besökare är intresserade av. De vill få ut något av kontakten med dig och din verksamhet.

Har du redan gjort det arbetet gäller att översätta budskapet till layout, funktion och innehåll.

Skapa innehåll

Målet är att varje text och bild – och varje kombination av de två – ska föra fram det du vill säga och skapa en bra relation med dina besökare, läsare eller kunder.

  • Jag hjälper gärna till med texter eller textredigering, på svenska eller engelska. Alltid med fokus på mottagaren och sammanhanget.
  • Jag arbetar med digital illustration, bildbehandling och fotografering.
  • Jag kan hjälpa dig att hitta rätt bildspråk. Bildval säger en hel del om dig, och kan i värsta fall kommunicera raka motsatsen till det som du egentligen vill säga. Ska ditt bildspråk vara exklusivt eller vardagligt? Seriöst eller lekfullt? Behövs det bara några få bilder eller en bildpolicy?

It takes two …

Oavsett ditt utgångsläge så kan din kommunikation bli vassare. Om vi samarbetar blir det bäst, för du vet var utmaningarna och möjligheterna finns. Då blir det också något som kommer inifrån din verksamhet, som passar dig.