Om mig

Jag heter Alexandra von Kern och arbetar med kommunikation och webbproduktion. Jag bor och arbetar i Stockholm, men mina kunder finns över hela Sverige. De är allt från enmansföretag till stora organisationer. Jag motiveras av att möta nya människor och nya kunskapsområden.

Bakgrund

Jag har arbetat som webb- och bildredaktör för både små och stora företag och har lång erfarenhet av att planera webbplatser, av textproduktion, grafisk formgivning och visuell kommunikation. Jag har utbildning i marknadskommunikation (DIHR) och medie- och kommunikationsvetenskap från Stockholms universitet, och journalistik från Poppius.

Anlita mig som det passar bäst

Jag är mycket flexibel när det gäller hur du kan anlita mig. Som konsult, projektanställd, per timme eller enligt offert.

Nätverket

Jag samarbetar med andra frilansare som är utvecklare, skribenter och fotografer, och som arbetar på samma sätt som jag. När det behövs tar jag in förstärkning. Att arbetsgruppen skräddarsys efter uppdraget garanterar att du som kund bara betalar för exakt de timmar som krävs.

Kontakt

Frågor? Förslag? Vill du ha referenser?

Mejla mig på: kontakt@kerns.se